Giv plads til ny energi!

Meditation og selvhealing, redskaber til bedre balance i hverdagen.

  1. Det hurtige overblik til din meditationspraksis

  2. Den praktiske huskeliste - gode råd

  1. Jordforbindelse og styrke - rød energi

  1. Passion, kreativitet og at sætte grænser med den orange energi

  1. Selvværd og selvtillid og ambition

  1. Kærlighed, omsorg og tilgivelse

  1. Tillid og kommunikation med den blå energi

About this course

 • 299,00 kr.
 • 12 lektioner
 • 1 time med videoindhold

Det kan meditation og selvhealing gøre for dig!

Selvkærlighed på dybt plan.

Drømmer du ofte om at blive mere nærværende og finde indre ro? Med - 8 meditationer og 1 selvhealing - der er en rejse igennem alle regnbuens farver vil du genfinde troen på dig selv, styrke din jordforbindelse og derved mærke kærlighed og tillid til dig selv og dem omkring dig. Lajla Glumby vil blidt og kærligt guide dig igennem alle 8 meditationer og 1 selvhealingen. Meditationerne er hver især nøje udvalgt efter Regnbuemetoden. Du kan bruge meditationerne enkeltvis, i en periode, eller vælge at bruge en farve hver dag. Meditationerne vil hver især reducere stress og genskabe indre ro, med den pågældende farves specielle karakter, indsigt og omsorg. Mennesker, der mediterer jævnligt, oplever at de får plads til ny energi og ser muligheder, de tidligere lukkede øjnene for.

Jordforbindelse og styrke

Stress og ubalance

En måde at (gen)skabe balance og mindske stress er at arbejde med den røde farve. Den kan være med til at ”brænde” alt det væk, som du ikke har brug for, som f.eks. kunne være alle de tanker, der forstyrrer dig på en usund og uhensigtsmæssig måde. Ved at arbejde med den røde farve, åbner du op for komme tilbage i kroppen.

Passion, kreativitet og at sætte grænser

Lære at sige til og fra.

Hjælper din spontanitet, evnen til at udtrykke dine følelser og turde sætte grænser over for andre, så som familie, venner, kærester, ægtefælle, kolleger, din chef osv. Er du i harmoni og balance, føler du dig social, udadvendt og engageret. Du har lyst til at tage del i livets glæder. Er du uharmonisk og har svært ved at sætte grænser så bruger du denne meditation, der vil hjælpe dig med at genskabe lige det.

Selvværd og selvtillid

Ansvarlighed og om at tage beslutninger.

Du kender sikkert udtrykket at have sommerfugle i maven. Det er kroppen, der taler til dig, når du gør noget, som er lidt uden for din komfort zone. Situationer, hvor vi ofte mærker dette sug i maven, kan være når vi går til eksamen, skal holde en tale i en større forsamling (hvis vi ikke er vant til det), gå til jobsamtale, eller hvis vi skal tage beslutninger, som vi inderst inde ved er rigtige at tage, men som kræver, vi skal gå en anden vej, end den vi plejer. Hvis vi ikke handler, kan denne uro i maven sætte sig som noget uforløst og give smerter. Og det er ikke meningen. Brug denne meditation når du gerne vil styrke dit selvværd og selvtillid

Kærlighed, omsorg og tilgivelse.

Fuld tilstedeværelse .

den grønne farve symboliserer vores tilgang til livet og vores spirituelle udvikling og handler om det at kunne være medfølende, kærligt omsorgsfulde og tilgivende. At kunne rumme alle de følelser, vi er udrustet med, give og modtage kærlighed og elske os selv og andre (ubetinget).

Tillid og kommunikation

Find dit personlige udtryk.

Du ved selv, hvad der er bedst for dig. Og når du tør lytte til det, bliver du automatisk mere tydelig i din måde at være på. Du er ikke længere bange for at sige din mening, du tør godt sige fra, og du er ikke længere påvirket af, hvad andre siger og mener. Du mærker efter, hvad der er sandt for dig og tager ansvar for de svar, der kommer til dig.

Fokus og klarhed.

Find hjem til dig selv.

Uro eller ubalance kan komme til udtryk ved, at du hellere vil være et andet sted end der, hvor du er. Måske har du en fornemmelse af at være forsvundet ud af kroppen og går ved siden af dig selv. Måske sanser du for meget og prøver at gemme dig? Prøv denne meditation og mærk hvad den kan hjælpe dig med.

Respekt, ærlighed og medmenneskelighed.

Troen på dig selv.

Symboliserer overblik, inspiration, hengivelse, fuldendelse, uselviskhed, medmenneskelighed og handler om at tune ind på din indre kerne, lytte til din indre stemme og tage action på det, du har brug for at handle på lige her og nu. Du vælger at leve i stedet for at overleve.

Troen på dig selv og glæde.

Autenticitet og ærlighed.

Det du siger, lever du - når vi mister vores jordforbindelse, bliver vi ofte låst fast i tanker og følelser, som får lov til at dominere og styre os. Ønsker du forandring, så gør noget ved det. Det er ikke nok bare at tænke sig til det. Mærk efter hvad det er, du brænder for og begynd at gå målrettet efter det. Brug denne meditation når du har rod i hovedet og ”bare” ønsker mere harmoni og glæde i hverdagen.

Selvhealing.

Hjælp til selvhjælp

Selvhealing skal ses som et redskab til at genskabe balance i din krops energi ved at tilføre ekstra energi der, hvor der er blokeringer og ubalancer. Det er et redskab, du altid har adgang til, og du bestemmer selv hvor og hvornår, du ønsker at gøre brug af det. Formålet er at finde ind til den dybere ro i dig selv, hvorfra din sjæl taler, så du nemmere kan genskabe glæden ved at være til og være i stand til at være her på jorden med alt, hvad det indebærer. Teknikken er enkel og jo mere du øver dig, desto dybere vil du nå ind i dig selv og være i stand til at finde de svar, du leder efter. At give dig selv tid til healing er en form for egenomsorg. Hjælp til selvhjælp. Og du har et ansvar overfor dig selv, fordi du er den vigtigste person i dit liv.

Din meditations-guide

Spirituel vejleder Lajla Glumby

Lajla Glumby er spirituel vejleder, designer af Regnbuemetoden, med speciale i meditation og healing. Hun har mere end 25 års erfaring udi det spirituelle. Hendes vision er at gøre det åndelige og spirituelle mere tilgængeligt og forståeligt for alle mennesker. Lajla er en formidabel foredragsholder med nærvær, kærlighed og et glimt af finurlig glæde i øjet. Hun har holdt utallige events, kurser og workshops i både ind og udland.