Så er du i gang!

Download meditationen til computer og/eller mobil - den er der for dig.

    1. Guidet meditation: Kærlighed til dig selv

    2. Køreplan til din meditation

    3. Regnbue-metoden farve for farve

About this course

  • 99,00 kr.
  • 3 lektioner
  • 0 timers videoindhold

Kærlighed

Ubetinget kærlighed, livsappetit – farven grøn – hjertechakra.

Den grønne farve symboliserer vores tilgang til livet og vores spirituelle udvikling og handler om det at kunne være medfølende, kærligt omsorgsfulde og tilgivende. At kunne rumme alle de følelser, vi er udrustet med, give og modtage kærlighed og elske os selv og andre (ubetinget). Er dit hjertechakra i balance, føler du håb, er omsorgsfuld og udviser ægte medfølelse.

Hvis du mærker andet end omsorg og kærlighed i hjertet (det gør de fleste på et eller andet tidspunkt i deres liv), så er det endnu vigtigere at meditere med den grønne farve, så du igen finder ro og balance i dit liv. Du har brug for at finde ud af, hvad det helt præcist er, der skaber ubalancen. Når du finder svaret, kan du gøre noget ved det.

Hav tillid til at finde det svar, der er bedst for dig, og ikke det, du helst vil tænke dig til er bedst. Skab kærlig balance i dit hjerte og den grønne farve.

 

Fuld tilstedeværelse med kærlighed i alt.

Kærlighed til dig selv er at turde rumme hele dig, uanset hvad du indeholder og udtrykker. At være tro mod sig selv uden at gå på kompromis. Når vi er der, kan vi elske andre uden at blive bange eller frygte for konsekvenserne af det, vi siger eller føler.

Det giver grobund for åbenhed og ærlighed overfor andre.

Kærlighed er en universel energi som alle har adgang til – mærk det når du meditere med meditationen – KÆRLIGHED til dig selv.

Meditationen KÆRLIGHED er på 23 min. Brug den dagligt eller når du har brug for lige at få kontakt til dit hjerte igen.