Så er du i gang!

Download meditationen til computer og/eller mobil - den er der for dig.

    1. Kreativitet, passion, relationer og livsglæde – farven orange

    2. Køreplan til din (daglige) meditation

    3. Regnbue-metoden

About this course

  • 99,00 kr.
  • 3 lektioner
  • 0 timers videoindhold

Passion

Kreativitet, relationer og livsglæde – farven orange

Den orange farve symboliserer spontanitet, evnen til at udtrykke vores følelser og turde sætte grænser over for andre, så som familie, venner, kærester, ægtefælle, kolleger, din chef osv. Er du i harmoni og balance, føler du dig social, udadvendt og engageret. Du har lyst til at tage del i livets glæder.

Hvordan er din tilgang til livet? Lever du i nuet? Har du en spontan glæde over selv de mindste ting? Og er du god til at sætte grænser?

Glemmer du lidt dig selv, og hvad DU gerne vil? Prøv meditationen PASSION den vil helt sikkert kunne gøre underværker for dig. Den kan hjælpe dig med at finde hjem til dig selv, så du igen sætter pris på den værdifulde og unikke person, du er. Den hjælper dig med at (gen)finde glæde, positivitet, lyst til livet og kreativitet.

Indimellem glemmer vi os selv – vi har travlt i en til tider hektisk hverdag og vi glemmer at holde pause og sige ”det når jeg i morgen” for lige nu skal jeg meditere give mig selv et pusterum for at lade op.

Meditationen – PASSION – er på 22 min. Brug den dagligt eller når du oplever at du har brug for at forbinde dig med din passion.