Så er du i gang!

Download meditationen til computer og/eller mobil - den er der for dig.

    1. Guidet meditation: Hold fokus vær klartseende

    2. Køreplan til din meditation

    3. Regnbue-metoden, farve for farve

About this course

  • 99,00 kr.
  • 3 lektioner
  • 0 timers videoindhold

Hold fokus

vær klartseende – virkelighedsnær – farven kongeblå – det 3. øje

Du ved, du har brug for at arbejde med den kongeblå farve og meditationen – HOLD FOKUS, VÆR KLARTSEENDE, hvis du har svært ved at koncentrere dig og få gjort det, du ved, du skal gøre. Måske bygger du luftkasteller og lader dig rive med af dine drømme og visioner, i stedet for reelt at tage action og få sat handling på dem. Den kongeblå farve symboliserer at se tingene klart og tydeligt, slippe de illusioner, du eventuelt måtte have om dig og skride til handling i stedet.

Den kongeblå farve handler altså meget om ikke at leve i en illusion men mere om at finde frem til, hvad din sandhed er at gå med det. Her sanser vi ikke det fysiske eller videnskabelige men snarere din egen unikke evne til at skelne hvad, der er sandt for dig. Hvad er egentlig din sandhed?

Find hjem til dig selv – Uro eller ubalance i den kongeblå farve kan komme til udtryk ved, at du hellere vil være et andet sted end der, hvor du er. Måske har du en fornemmelse af at være forsvundet ud af kroppen og går ved siden af dig selv.

Måske sanser du for meget og prøver at gemme dig?

Denne meditation vil kunne hjælpe dig til at finde fokus igen. Du vil opleve klarhed og overblik, hvilket vil give dig en indre ro.

Kongeblå hjælper til at finde tilbage på sporet igen.