Så er du i gang!

Download meditationen til computer og/eller mobil - den er der for dig.

    1. Mod, modig og viljestyrke

    2. Køreplan til din meditation

    3. Regnbue-metoden - farve for farve.

About this course

  • 99,00 kr.
  • 3 lektioner
  • 0 timers videoindhold

Mod

Modig og viljestyrke, selvværd og ansvarlighed – solarplexus – farven gul.

Den gule farve symboliserer hvem er jeg, og hvordan giver jeg udtryk for det. Den handler også om din viljestyrke og din villighed til at lære at leve det liv, du ønsker dig. Er du handlekraftig og ved, hvad du vil? Hvad er egentlig din ambition med livet? Er dit solarplexus i balance, er du målrettet i alt, hvad du gør og søger større indsigt hele tiden?

Den gule farve arbejder nøgtern og fortæller os objektivt, hvordan vi har det uden at blande følelser og overbekymring med ind over. Hvis du er villig til at kigge nærmere på, hvad der gemmer sig i den gule farve for dig, kan du få et større overblik over hvilke følelser, der ligger klemt i dit energisystem. Altså, hvad der holder dig tilbage.

Når du tør se disse følelser i øjnene, er du allerede på vej tilbage til at tage ansvar for dit eget liv, som den gule farve især handler om. Forvandlingen sker ikke med det samme, men over tid vil du opleve, at du får et større overblik, kan håndtere dine bekymringer, uden at de nødvendigvis dræner dig og ikke mindst får sat handling på noget af det, du ved, er vigtigt for dig at gøre.

Denne meditation – MOD og MODIG – kan hjælpe dig til at (gen) finde dit mod, være modig og finde værdi i at være dig. Du begynder at stole mere på din mavefornemmelse og intuition.

Gul handler om at have mod og viljestyrke til processen.