Så er du i gang!

Download meditationen til computer og/eller mobil - den er der for dig.

    1. Guidet meditation: Tiltro og tillid til egne evner

    2. Køreplan til din meditation

    3. Regnbue-metoden, farve for farve

About this course

  • 99,00 kr.
  • 3 lektioner
  • 0 timers videoindhold

Tillid og tiltro

personlig kraft og kontakt til din indre kerne – farven blå – halschakra.

Den blå farve symboliserer styrke, visdom og tillid og handler om at turde gå med processen uden nødvendigvis at kende resultatet på forhånd. At have tillid og tro på, at der er noget, der er større end dig, der gerne vil hjælpe dig. Det handler ikke om religion(er), men om din indre tro og overbevisning. Er dit halschakra i balance, accepterer du den, du er og den vej, du har valgt i livet.

Dit personlige udtryk

Er du udfordret i dit halschakra, hænger det ofte energimæssigt sammen med det, du siger eller ikke siger. Får du sagt det, du gerne vil eller ligger det og ulmer indeni? Udtrykker du dig klart, så andre forstår, hvad du siger? Eller er du bange for at sige noget, som kan komme til at såre andre? Måske holder du dig tilbage med din mening, fordi du ikke tør sige den højt? Måske er du udfordret i at sige til og fra?

Hvordan er det i dit halschakra? Mærker du ømhed i halsen, snører den sig sammen eller har du halsbetændelse, kan det meget vel have noget at gøre med den blå farve. Altså en form for ubalance, som fysisk giver os en fornemmelse af, at noget sidder fast i halsen, at vi føler os kvalt eller har svært ved at sætte ord på de tanker, vi har.

Det kan handle om manglende tillid og tro på dig selv. Måske har du brug for at slippe noget gammelt. Måske har du brug for at tage imod. Det sidste kan for mange mennesker være utrolig svært.

Denne meditation – TILLID og TILTRO – kan være for dig, der har brug for at genfinde stemmens kraft. Finde dit personlige udtryk med ro i hjerte og hals.

Meditationen er på 23 min. Brug den dagligt eller når du lige har brug for at få klarhed i halsen og kommunikere frit.

Blå handler om indre ro, at have tillid og tro til processen.